fbpx

 Personal training

 

Ben jij klaar om?

  • Sterker te worden;
  • Blessurevrij te bewegen en trainen;
  • Gezond oud te worden;
  • Of je eerste marathon te lopen?

Bij FIDT train je zonder blessures, met meer dan 17.000 uur aan ervaring en onder begeleiding van een gediplomeerde sportfysiotherapeut en personal trainer. We helpen je niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker te worden.

Happy

Clients

Mijn vriendin en ik hebben wekelijks bootcamp met Sofie, die ons uiterst persoonlijk en vol enthousiasme begeleidt. Goede afwisseling in de oefeningen: de tijd vliegt voorbij. De passie voor bewegen is aanstekelijk en we hebben nog nooit de behoefte gehad om af te bellen/zeggen. Ik kan iedereen aanraden om ook bootcamps of personal training bij FIDT te plannen!

Rick & Celesta

Personal Training

wil jij je sterker en fitter voelen?

Wij staan voor je klaar om je te begeleiden naar de meest fitte versie van jezelf: of je nu een dertiger bent en streeft naar meer kracht en een snelle 10 kilometer wilt hardlopen of als zeventiger aan een avontuurlijke alpentocht wilt beginnen. Met bijna 17.000 uur aan ervaring in het begeleiden van beginnende sporters en topsporters zijn wij de plek in Rotterdam voor personal en duo training.

 

gezondheidscheck

85
  • Een algehele gezondheidscheck om je fitheids niveau te bepalen
  • Professionele meetapparatuur
  • Afgenomen door een sportfysiotherapeut

Nice to

Meet

wij zijn etienne en sofie

Als gecertificeerd personal trainer en afgestudeerd fysiotherapeut hebben wij samen bijna 17.000 uur aan ervaring in het begeleiden van beginnende en topsporters. Of je nu sterker en fitter wilt worden, een sportspecifieke vraag hebt of een blessure waardoor je niet op je oude trainingsniveau kan komen, wij begeleiden je graag!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training bedoeld?

Of je nu een dertiger bent en streeft naar meer spiermassa en een snelle 10 kilometer wilt hardlopen of als zeventiger aan een avontuurlijke alpentocht wilt beginnen. Wij begeleiden je graag naar de meest fitte versie van jezelf. 

wat kost een training?

De kosten van een losse training van 60 minuten zijn 63 euro. Indien je er voor kiest om een pakket af te nemen van 12 trainingen van 60 minuten betaal je 55 euro per training. Deze prijzen zijn incl. btw. 

waar vinden de trainingen plaats?

De trainingen geven wij op locatie in Het Park in Rotterdam. Onze elektrische FIDT Buzz is voorzien van alle materialen om jou te voorzien van een leuke en intensieve workout. 

Hoe lang duurt de training?

Een training duurt 60 minuten.