fbpx

een fitte collega?

Herkenbaar?

  • Je wilt graag iets organiseren op het gebied van vitaliteit maar weet niet goed waar te beginnen;
  • Je vindt het lastig om een activiteit te kiezen waarvan je zeker weet dat deze een positief effect heeft op de medewerkers;
  • Je hebt weinig tijd naast je huidige baan om dit soort initiatieven te organiseren;
  • Je merkt dat alleen de actieve medewerkers van het bedrijf deelnemen aan de initiatieven die je eerder hebt georganiseerd.

EEN VITALITEITSPROGRAMMA DAT BIJDRAAGT AAN DE GEZONDHEID VAN ALLE MEDEWERKERS?

Vraag jij je ook wel eens af welke trainingen, workshops of activiteiten écht effect hebben op de gezondheid van je collega’s? En hoe je er voor zorgt dat het je niet alleen maar extra werk oplevert? Na het geven van 17.000 uur aan training, ervaren wat wel en niet werkt, gesprekken met HR-managers, medewerkers en leidinggevenden en het bestuderen van wetenschappelijke studies presenteren wij ons vitaliteitsprogramma. Een programma waarmee jij op een effectieve manier gezonde collega’s krijgt die met plezier naar hun werk gaan.

Wat levert het op?

  • Het programma draagt bij aan het werven van nieuwe medewerkers;

  • De collega’s ervaren een verbeterde samenwerking; 

  • Het verlaagt stress- en burnoutklachten;

  • Het vermindert gezondheidsproblemen;

  • De productiviteit binnen het bedrijf zal toenemen;

  • Het programma zorgt voor een vermindering van verzuim.

Nice to

Meet

wij zijn etienne en sofie

Als gecertificeerd personal trainer en afgestudeerd fysiotherapeut hebben wij samen bijna 17.000 uur aan ervaring in het begeleiden van beginnende en topsporters. Of je nu sterker en fitter wilt worden, een sportspecifieke vraag hebt of een blessure waardoor je niet op je oude trainingsniveau kan komen, wij begeleiden je graag!

Happy

Clients

FIDT zorgt ervoor dat we opgeladen en voldaan onze werkdag afsluiten bij Quooker! Heerlijke workouts van zeer duidelijke en leuke trainers!

Tim

Werkzaam bij Quooker

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma bedoeld?

Ben je ondernemer, directeur, HR-manager, onderdeel van de sportcommissie of gewoon een enthousiaste medewerker? Wil jij zorgen voor een sportief en gezond bedrijf? Dan is dit programma voor jou! Na veel gesprekken met HR-managers, medewerkers van bedrijf en onderzoek naar wetenschappelijke studies hebben wij voor jou uitgezocht hoe je op een effectieve manier fitte collega’s krijgt die met plezier naar hun werk gaan.

waar vinden de trainingen en sessies plaats?

Al onze sessies en trainingen vinden bij jullie op kantoor plaats. Dit heeft als voordeel dat het voor de medewerkers laagdrempelig is om mee te doen. Afhankelijk van het type sessie of training vindt deze binnen of buiten plaats. Wij zorgen hierbij voor alle benodigde materialen.

wat zijn de kosten van de trainingen en sessies?

We denken graag mee in de persoonlijke vitaliteitsvraag van jouw organisatie. Tijdens een kennismakingsgesprek bepalen we samen doel met vam programma. Is dit bijvoorbeeld medewerkers beter laten samen werken of juist het verzuim verminderen? Aan de hand van de gewenste frequentie en het beschikbare budget stellen we graag een persoonlijke offerte op. Wil jij vast ervaren hoe het is om met collega’s te sporten? Vraag een proeftraining aan via contact!

hoe zorgen jullie ervoor dat het hele bedrijf mee doet?

Onze missie is om jou te helpen een gezond en fit bedrijf te krijgen met medewerkers die met plezier naar hun werk gaan. Doordat het programma verschillende thema’s omtrent vitaliteit omvat spreken we een grote doelgroep aan. Wij helpen je daarnaast om het programma actief binnen jullie organisatie te promoten. Wil je zorgen dat het hele bedrijf mee doet? Denk dan aan een beloning in de vorm van extra vakantie minuten in ruil voor een uur sporten. We vertellen je hier graag meer over tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!